Kom op de fiets naar de binnenstad deze zomer!

Fietsen is gezond en goed voor de bereikbaarheid van Roermond! Om de fiets extra ruimte te geven in de binnenstad volgen er deze zomer een aantal acties. De eerste is het plaatsen van extra tijdelijke fietsenstallingen. Zo zorgen we er samen voor dat er ruimte is om te parkeren en om vrij door het winkelgebied te lopen, uiteraard op veilige afstand.

Veel plezier tijdens je bezoek aan Roermond!

Bekijk waar je je fiets kunt stallen

De fietsstallingen staan tot zondag 6 september op de Markt, Munsterplein, Stationsplein en de Christoffelstraat.
Bekijk de plaatsen op de kaart hieronder.

Deel je mening

Wat vind jij van fietsen in Roermond, de tijdelijke stallingen en je bezoek aan de binnenstad? Vul de enquete in en maak kans op een van deze overheerlijke chocolaatjes.

Prijswinnaars ontvangen half september een mail van ons. Voor deelname gelden  algemene voorwaarden.

Huisregels

Fijn dat je je fiets stalt in een van de tijdelijke fietsenstallingen. Om alles soepel te laten verlopen zijn er een aantal huisregels:

  • Plaats je fiets binnen de rekken.

  • Houd rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte.

  • De fietsenstallingen zijn tijdelijk geplaatst om fietsers meer ruimte te geven in de zomerperiode. Op maandag 7 september 2020 worden deze verwijderd en kan je fiets er niet meer staan.

  • Parkeren in de stalling is op eigen risico. De gemeente Roermond of Roermond Bereikbaar is niet aansprakelijk voor eventuele schade.

  • Indien de stalling vol is, kun je gebruik maken van één van de andere stalling(en), of plaats je fiets netjes naast de volle rekken, zodat deze geen overlast of hinder veroorzaken.

Dankjewel! 

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement