Reconstructie 

Burgemeester Geuljanslaan en Bisschop Lindanussingel

Tot eind juli wordt er door BESIX Infra Nederland gewerkt aan de reconstructie van de Burgemeester Geuljanslaan en de Bisschop Lindanussingel. Tijdens de uitvoering wordt er gewerkt aan de rotondes, op verschillende plaatsen aan het voet- en fietspad en wordt het asfalt vernieuwd. In de Roerderweg wordt ook aan het riool gewerkt. Hieronder lees je welke fasen nu actueel zijn. (zie kaart onderaan)

Fase 2A
Vanaf maandag 22 maart, 7.00 uur beginnen de werkzaamheden voor fase 2A. Dit betreft het gedeelte van de Bisschop Lindanussingel tussen de zijstraat Akcros en de zijstraat Dokter Bärstraat. De weg wordt afgesloten voor autoverkeer tijdens de werkzaamheden. De weg is wel bereikbaar voor voet- en fietsverkeer.

Fase 3
Vanaf woensdag 28 april, 7.00 uur start BESIX Infra met de werkzaamheden in fase 3A. Dit betreft het gedeelte van de rotonde Concordia tot en met de aansluiting op de Maastrichterweg. De weg wordt afgesloten voor autoverkeer tijdens de werkzaamheden maar is wel bereikbaar voor voet- en fietsverkeer.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Om het de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren voor zowel de weggebruikers als de werknemers worden tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen. Ook worden gedurende de uitvoering omleidingsroutes voor het verkeer ingesteld. 

Bereikbaarheid
•    
Doorgaand verkeer wordt omgeleid gedurende het gehele werk. Bestemmingsverkeer wordt plaatselijk omgeleid, dat verschilt per fase. De weg wordt afgesloten voor autoverkeer;
•    Voetgangers en fietsers kunnen altijd langs de werkzaamheden door;
•    Aanwonenden kunnen te voet en per fiets hun woning bereiken;
•    Bereikbaarheid voor leveranciers en afnemers bij bedrijven wordt persoonlijk afgestemd. BESIX Infra Nederland biedt waar mogelijk maatwerk aan, stuur een bericht naar geuljanslaan.infra.nl@besix.com voor verder afstemming.

Vragen?
Vanaf maandag 22 maart is er elke dinsdag om 15.00 uur een inloopspreekuur voor vragen en opmerkingen. Dit vindt plaats in de keet die staat op het parkeerterrein bij Hockeyclub Concordia. Vragen, klachten en meldingen kunt u ook kenbaar maken door een mail te sturen naar geuljanslaan.infra.nl@besix.com 

[Dit bericht is afkomstig van BesixInfra, zij hebben ook een Facebookpagina ingericht waarop vanaf 7 februari een presentatie staat over de werkzaamheden.]

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement