Werkzaamheden Stationstunnel 

Gemeente Roermond investeert in het verbeteren van de stationstunnel bij de Oranjelaan. De tunnel is de belangrijkste verbinding tussen Roermond-Oost en de binnenstad voor voetgangers, fietsers en bussen. Straks moet dit een aantrekkelijke verbinding zijn in plaats van een donkere gang. De werkzaamheden zijn in de zomer van 2018 gestart en duren tot medio 2019. 

Stationstunnel weer open

13 mei 2019

Vanaf zaterdag 11 mei is de stationstunnel weer normaal open voor het verkeer. Tot juni 2019 worden nog afrondende werkzaamheden uitgevoerd voor het verbeteren van de Stationstunnel.

Meer lezen

Stationstunnel 4 maanden dicht voor autoverkeer

4 december 2018

Vanaf maandag 14 januari tot begin mei 2019 is de stationstunnel afgesloten voor autoverkeer. De tunnel blijft wel toegankelijk voor voetgangers, fietsers, hulpdiensten en lijnbussen. Automobilisten worden omgeleid via de Koninginnelaan, de Bredeweg en de Venloseweg. Bedrijven en woningen blijven bereikbaar.

Meer lezen
Nieuwsbrief Roermond Bereikbaar

Actuele bereikbaarheidsinformatie in uw mailbox ontvangen?

4 december 2018

Het laatste nieuws over de planning van de werkzaamheden, mogelijke wegafsluitingen, omleidingen of gewijzigde verkeerssituaties rondom de werkzaamheden aan de stationstunnel in Roermond  vindt u binnenkort hier. Meld u aan voor onze  maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van ons!

Aanmelden nieuwsbrief

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement