Heel Roermond Fietst:
Kom op de fiets én win!

Woon je in of in de buurt van Roermond? Trap dan lekker door deze winter en doe mee aan ‘Heel Roermond Fietst- de wintereditie’. Kom met de fiets naar de stad en stal ‘m goed. Van 15 december tot en met 6 januari maak je dan kans op leuke prijzen. 

Elke keer als je jouw fiets parkeert in de bewaakte stallingen Stationsplein (NS), Kloosterwandplein en Steenen Trappen krijg je een actiekaartje met een unieke wincode. Ook bij diverse fietsenrekken op straat in de binnenstad kun je op bepaalde tijden een winkaartje ontvangen van het Heel Roermond Fietst Promoteam.

Meedoen is simpel!
Stal je fiets goed en ontvang een unieke wincode. Vul je code en contactgegevens hieronder in. Je maakt dan kans op die ene mooie hoofdprijs: een e-bike t.w.v. € 2.299,- inclusief 2 gratis servicebeurten en 5 jaar garantie, mede mogelijk gemaakt door Rijwielhuis Roermond. Er zijn meer prijzen, zoals:

  • 5 tegoedbonnen voor een gratis servicebeurt van je fiets of e-bike (inclusief accucheck) bij E-bike Makers Limburg ter waarde van €40 per bon
  • 1x fietsarrangement voor 2 personen incl. 2 overnachtingen in Theaterhotel De Oranjerie Roermond, ter waarde van € 139,50 p.p.
  • 2x een restaurantbon van Cox en Co ter waarde van € 50,00 per stuk

In de tweede helft van januari maken we de prijswinnaars bekend.

Deel jouw foto via social media
Dus kom op, stap op je fiets deze winter en laat zien hoe jij doorfietst deze winter. Deel je foto met #HeelRoermondFietst op Facebook of Instagram en tag Roermond Bereikbaar in je bericht!

Samen houden we Roermond Bereikbaar.


Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement