Kerstactie: slim en goedkoop
naar hartje Roermond

Stap eens wat vaker op de fiets of in het OV! Dat is goed voor je portemonnee, je lijf, het milieu én de bereikbaarheid. Met de kerstactie introduceert Roermond Bereikbaar aanbiedingen om slim en goedkoop naar het centrum te reizen tijdens de drukste dagen van het jaar. Hoe slim reis jij?

Fiets en winactie

Trap lekker door deze winter en doe mee aan ‘Heel Roermond Fietst’- de wintereditie. Kom tussen 15 december en 6 januari met de fiets naar de stad en stal ‘m goed, dan maak je kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een e-bike, mede mogelijk gemaakt door Rijwielhuis Roermond!

LEES MEER

Treinkaartje voor € 2

Slim en goedkoop naar hartje stad

Reis op topdagen voor € 2,- met de Arriva-trein naar hartje Roermond, vanuit Venlo en Sittard of vanuit alle tussenliggende stations. Geldig als dagretour op 21, 22 en 23 december (Late Night Shopping Weekend in het Designer Outlet), op 26 december (Tweede Kerstdag) en op 29 en 30 december. Dit € 2,- ticket is uitsluitend te koop als e-ticket via deze website, zolang de voorraad strekt (op =op). De verkoop start op 12 december 2018.

koop je treinkaartje Venlo - Roermond Koop je treinkaartje Sittard - roermond

Aanbieding NS-Spoordeelwinkel

Kom je van verder weg? Dan kun je gebruik maken van de aanbieding uit de NS-spoordeelwinkel. Voor €17 p.p. (dagretour) reis je comfortabel van elk treinstation in Nederland naar hartje Roermond. Vergeet ook niet bij de VVV op de Markt binnen te lopen. Hier staat een goodiebag voor je klaar met onder andere een 10% VIP-voucher van het Designer Outlet Roermond.

Koop je treinkaartje

Bezoekers uit Duitsland: stap in de Flixbus

Bezoekers uit Duitsland roepen we op om met de Flixbus naar Roermond te komen. De bussen rijden vanuit onder andere Düsseldorf, Mönchengladbach, Essen, Aken en andere grotere steden. Wel zo makkelijk voor een dagje zorgeloos shoppen! Extra leuk: alle FlixBus klanten die een busreis naar Roermond boeken, ontvangen van het Designer Outlet Roermond een kortingsvoucher van 10% om te besteden in een van de winkels.

ticket flixbus kopen

Toch met de auto?

Houd op topdagen rekening met een langere reistijd door extra verkeersdrukte op de weg. Tip: check kort voor vertrek de actuele verkeerssituatie en drukte op de weg via handige verkeersinfo-apps.

Samen houden we Roermond Bereikbaar.


Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement