01-09-2020

Kragten partner werkgeversaanpak

Sinds september 2020 mogen we Kragten verwelkomen als partner van Roermond Bereikbaar. Via de zogenaamde werkgeversaanpak stimuleren we samen om medewerkers structureel anders te laten reizen. Dus minder met de auto en meer op de (e)fiets of met het Openbaar Vervoer. Voor Jan-Willem Boots, mededirecteur van Kragten was dit een logische stap.

“Samenwerken en ons inzetten voor de maatschappij zit in het DNA van Kragten. Nadenken over hoe je duurzaam reist past hier dan ook uitstekend bij én dit krijgt ook steeds meer relevantie. Daarnaast vinden we dat de gebruiker, in dit geval onze medewerker centraal staat. Onlangs gaven zij in een enquête over duurzaamheid aan dat mobiliteit een belangrijk punt voor ze is. Het maakt ons dan ook trots om partner te zijn van dit prachtige initiatief,” zo vertelt Jan-Willem Boots.

Wat houdt de werkgevers aanpak in? 
Met de werkgeversaanpak stimuleren we medewerkers van een organisatie om meer gebruik te maken van slimmere en duurzame mobiliteit zoals de (e)fiets of het Openbaar Vervoer. Uiteraard gaat dit niet van vandaag op morgen. Medewerkers kunnen kiezen uit een set aan mobiliteitskeuzes die passend zijn bij hun reisafstand en behoefte. Om dit in kaart te brengen maakt de mobiliteitsmakelaar eerst een scan en op basis daarvan adviseert ze wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens kunnen medewerkers tijdens een proefperiode ervaren wat bij hen past, om daarna de definitieve stap te maken.

Benieuwd naar de werkgeversaanpak? Bekijk wat het voor jouw bedrijf kan betekenen.

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.