Evenement 'Elfde van de Elfde'

Op het Stationsplein organiseert de Sjeng Kraft Kompenei ‘De11devande11de’’. Er worden op vrijdag 11 november 15.500 bezoekers verwacht en het evenement duurt van 09.30 uur tot 20.00 uur. Zonder toegangsticket kunt u het evenement niet bezoeken. Het evenement zal extra geluidsbelasting in de omgeving veroorzaken. Omwonenden en bedrijven in de directe omgeving van het Stationsplein zijn hiervan op de hoogte. De gemeente monitort de geluidsbelasting

Verkeersmaatregelen

  • Vanwege de opbouw van het evenement is de Singelring vanaf dinsdag 8 november afgesloten ter hoogte van het station. Deze afsluiting duurt tot en met zaterdag 12 november.
  • Het busstation is bereikbaar. Het treinstation is te bereiken via het busstation of via de Veeladingstraat (Q-park-parkeerplaats).
  • De stationstunnel is vanuit de Singel te bereiken, vanuit de Oranjelaan gezien is de Stationstunnel afgesloten.
  • Vanwege de afsluiting op het Stationsplein wordt de Roerkade in twee richtingen opengesteld, zodat de N280 via Buitenop of Looskade bereikbaar is.

Volg ter plaatse de matrix- en omleidingsborden, ook zijn er verkeersregelaars ter plaatse aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Let op: op zondag 13 november van 12.00 uur tot 16.00 uur wordt de Roerkade afgesloten, zodat Sinterklaas veilig zijn intocht kan doen in Roermond.

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.