21-10-2021
Slim sturen: denk je mee!

Met het project Slim Sturen, van SmartwayZ.NL testen we hoe we automobilisten op Topdagen alternatieve routes kunnen aanbieden via hun navigatie of smartphone. Het doel: een bereikbaar Roermond en een prettige reisbeleving. Om te testen of de informatie helder is en zorgt voor een gewenste gedragsverandering houden we op donderdagochtend 21 oktober 2021 een interactieve sessie. Hiervoor zijn we opzoek naar deelnemers die met ons mee willen denken.

Meld je aan!

Tijdens deze interactieve sessie, waar circa 10 deelnemers vanuit verschillende invalshoeken aan meedoen, zoomen we in op de potentiële bezoeker. Je wordt gevraagd om met je kennis van de stad, te bekijken of de informatie die wordt aangeboden begrijpelijk is en kan leiden tot andere keuzes of reisgedrag.

Slim Sturen sesie is op donderdagochtend 21 oktober van 9.30 – 12.00 uur in het Stadhuis aan de Markt in Roermond. Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt je gebeld door de organisator, om te zorgen dat de verwachtingen en wensen goed zijn afgestemd. SmartwayZ.NL verzorgt voor elke deelnemer een cadeaubon t.w.v. 100 euro en een lunch na afloop van de sessie.

Meld je aan!

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.