01-06-2021

Nieuwe fietsstalling in Roercenter

Vanaf zaterdag 3 april is de nieuwe openbare fietsenstalling in het Roercenter geopend. Fietsers kunnen hun fiets er gratis bewaakt stallen. Vanaf die datum is de locatie Steenen Trappen permanent gesloten. 

Om 08.30 uur gaat de stalling open. De eerste bezoekers krijgen van de ondernemers van het Roercenter een welkomstpresentje. Ruim 150 fietsen vinden er een ruime, goed verlichte en veilige plek. Dat zijn er 50 meer dan in de oude stalling Steenen Trappen. Gebruikers van E-bikes kunnen hun accu gratis opladen in speciale kluisjes. Vanuit de stalling loop je overdekt het Roercenter in. Om 08.30 uur gaat de stalling open. 

De eerste bezoekers krijgen van de ondernemers van het Roercenter een welkomstpresentje. Ruim 150 fietsen vinden er een ruime, goed verlichte en veilige plek. Dat zijn er 50 meer dan in de oude stalling Steenen Trappen. Gebruikers van E-bikes kunnen hun accu gratis opladen in speciale kluisjes. Vanuit de stalling loop je overdekt het Roercenter in. 

2400 gratis plekken
Fietsers kunnen in de Roermondse binnenstad de fiets onbewaakt stallen in een fietsenrek of gratis bewaakt stallen in een fietsenstalling. In totaal zijn er in de binnenstad van Roermond 2400 gratis fietsparkeerplaatsen. Naast de nieuwe stalling in het Roercenter, zijn er In Roermond nog twee bewaakte rijwielstallingen: Kloosterwandplein en NS bij het Stationsplein. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.roermond.nl/fietsenstallingen

Vitale stad
De fietsenstalling Roercenter is mede mogelijk gemaakt door het programma “Vitale Stad” dat gefinancierd wordt door de gemeente Roermond en de Provincie Limburg. Eén van de punten van dit programma is om het fietsen te promoten.

bron: www.roermond.nl, foto: Roercenter Roermond

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.