R

Groot onderhoud A73 Tunnels
  • Tunnel Swalmen en de Roertunnel zijn in 2008 opengesteld voor verkeer en zijn toe aan groot onderhoud. Naast regulier onderhoud is ook een deel van de technische systemen toe aan vervanging.
  • Hiermee bereiden we ons tegelijkertijd voor op het vergroten van de doorrijdhoogte van de tunnels naar 4,7 m op langere termijn.
  • De A73 vormt voor Limburg een cruciale noord-zuidverbinding tussen Venlo (knooppunt Zaarderheiken) en de A2 bij Echt-Susteren (knooppunt Het Vonderen). Dagelijks maken bijna 50.000 voertuigen gebruik van de tunnels.
  • Na de werkzaamheden zijn de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van de Roertunnel en Tunnel Swalmen weer langdurig geborgd.

Parkeren & Bereikbaarheid

Openbaar vervoer:

> Kom je vanuit Roermond, neem dan de Arriva op spoor 3B richting Nijmegen. Uitstappen in Swalmen (1e halte). Loop richting centrum +- 5 minuten.

> Kom je vanuit Venlo, neem dan de Arriva op spoor 4B richting Roermond. Uitstappen in Swalmen (3e halte). Loop richting centrum +- 5 minuten.

Auto:

> Navigeer naar Dokter Crasbornplein in Swalmen. Dit is een openbare parkeerplaats op +- 2 minuten lopen van het evenemententerrein.

Fiets:

> Op de Markt en rondom het Evenemententerrein is er een openbare fietsenstalling.

Ga hier direct naar de website van Sjwaampop

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.