Parkeren & Bereikbaarheid
Solar Weekend Festival 4 t/m 7 augustus '22

Solar heeft verschillende parkings en is goed bereikbaar! Zo is er een Kiss & Ride vlakbij het festivalterrein, waar ook de taxi's klaar staan. En is er een speciale pendelbus vanaf station Roermond. Liever toch met de auto? Volg dan de gele omleidingsborden...

Parkeren & Bereikbaarheid

Solar kent verschillende parkings. Wie op donderdag en vrijdag arriveert, parkeert dichtbij het festival. Wie op zaterdag of zondag arriveert, parkeert op een bezoekersparking verder van het festival. Let op: dit is 3,5 kilometer lopen, dus bespaar jezelf die tocht en kies voor de pendelbus.

TIJDEN PENDELBUS:
Zaterdag en zondag: 10:00 uur – 01:00 uur
Laat geen waardevolle spullen achter in je auto. Parkeren is op eigen risico.
Koop nu je parking tickets hier!

·     Holiday Parking (4,5,6 en 7 augustus) – €20,00
·     Weekend (6 & 7 augustus) – €17,50 euro
·     Zaterdag (6 augustus) – €15,00 euro
·     Zondag (7 augustus) – €15,00 euro

KISS & RIDE
Er is een Kiss & Ride dichtbij het festivalterrein. Volg de bewegwijzering en je bent er! Let op: parkeren langs de weg mag niet. Doe ons en jezelf een lol en volg eerbaar de borden.

TAXI’S
De taxi’s staan op dezelfde plek als de Kiss & Ride.

AUTO
Navigeer naar Maasplassen, Roermond. Maar: zodra je de bordjes ‘Solar’ ziet, negeer je die navi beter. Bordjes zijn belangrijk! Je kunt niet met de auto het kampeerterrein op. Parkeren kan uitsluitend op de officiële parkeerplaats. Vanaf daar word je naar het kampeerterrein begeleid. Laat geen waardevolle spullen achter in je auto. Parkeren is op eigen risico.

MET DE BUS
Partybussen.nl verzorgt jouw busreis op zaterdag en zondag vanuit verschillende plekken door heel Nederland.

Boek je partybus voor de zaterdag of zondag : HIER!

MET DE TREIN
Solar is goed bereikbaar met de trein. Raadpleeg voordat je op reis gaat de NS Reisplanner voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Je vindt hier een compleet reisadvies. Voor actuele reisinformatie onderweg kijk je op ns.nl of download de gratis NS App.

MET DE FIETS
Solar is ook goed bereikbaar met de fiets. Navigeer naar Maasplassen, Roermond. Maar: zodra je de bordjes ‘Solar’ ziet, volg dan deze borden! Er zijn twee fietsenstallingen gedurende Solar weekend waar jij jouw fiets kunt stallen. Deze fietsenstallingen zijn gratis en niet bewaakt.

·    Donderdag 4 augustus: fietsenstalling bij de camping entree
·    Vrijdag 5 augustus: fietsenstalling bij de camping entree
·    Zaterdag 6 augustus: fietsenstalling bij de entree
·    Zondag 7 augustus: fietsenstalling bij de entree

PENDELBUSSEN VANAF STATION ROERMOND
De pendelbussen rijden van donderdag tot en met maandag tussen het station en het festivalterrein. Deze pendeldienst start een half uur voor de opening van het terrein. Na afloop van het festival blijven deze rijden totdat iedereen het festivalterrein heeft verlaten. Een retourtje met de pendelbus kost €5. Boek je pendelbus ticket hier!

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.