19-11-2021

Verkeersmaatregelen op Topdagen in november

De aankomende twee weekenden worden Topdagen in Roermond. Vanwege Black Friday/ Week worden er op zaterdag 20 en zondag 21 november en van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november 2021 meer bezoekers verwacht. Om te zorgen voor goede verkeersdoorstroming in de stad worden er enkele verkeersmaatregelen ingezet.

In overleg met de Designer Outlet, provincie Limburg en de gemeente Roermond zijn de volgende maatregelen bepaald voor de verwachte Topdagen op zaterdag 20 en zondag 21 november en van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november 2021. 

Deze zijn als volgt:
•    Verkeer dat vanuit de richting Venlo over de A73 naar Roermond komt, wordt geadviseerd om afrit 20 Roermond-Oost te nemen richting de binnenstad. 
•    Verkeer vanuit Duitsland dat over de N280 komt, wordt gedoseerd ten oosten van de A73. Weggebruikers worden hierover geïnformeerd middels informatieborden. Om sluipverkeer door de dorpen Boukoul en Asenray tegen te gaan worden verkeersregelaars ingezet.
•    Daarnaast gaan de verkeerslichten voor verkeer dat de stad uit wil gaan richting Duitsland, maximaal op groen.
•    En adviseren we bezoekers (en inwoners) van de stad Roermond om op deze dagen met het OV of de fiets naar de stad te komen. 
Zo werken we samen aan de bereikbaarheid van Roermond, ook op Topdagen. Zodat zowel inwoners als bezoekers een prettige reis in en door de stad kunnen maken.

Deel dit bericht

© RoermondBereikbaar

Samen houden we Roermond Bereikbaar.