7-9 januari: nachtafsluitingen N280 richting A73

Van maandagavond 7 tot en met woensdagochtend 9 januari is de N280 richting Venlo/Maastricht (A73) en Duitsland ’s avonds en ’s nachts (telkens van 21.00 uur tot 7.00 uur) afgesloten tussen de Wilhelminasingel en de tijdelijke rotonde Mijnheerkensweg. Verkeer richting A73 en Duitsland wordt omgeleid. Verkeer op de N280 richting Weert kan gewoon doorgaan.

Omleidingen voor verkeer richting A73 (Venlo/Maastricht) en Duitsland:

  • Verkeer dat vanaf de N280 of de Wilhelminasingel richting A73 (Venlo/Maastricht) of Duitsland wil rijden, wordt omgeleid via de Mijnheerkensweg, de tijdelijke rotonde en de oprit naar de N280.
  • Verkeer komende vanaf het Designer Outlet Roermond slaat rechtsaf naar de N280 richting Weert en keert bij de Looskade om vervolgens ook de omleidingsroute te volgen via de Mijnheerkensweg.
  • De omleidingsroutes zijn aangegeven met informatieborden langs de weg, volg deze bewegwijzering op.
  • De extra reistijd is enkele minuten.

Bekijk de omleidingsroutes op de kaart:

Dit kan wel:

  • Verkeer op de N280 richting Weert kan gewoon doorgaan. Verkeer richting de Roerkade en de Wilhelminasingel blijft ongewijzigd. Alle rijrichtingen zijn mogelijk.Het Designer Outlet Roermond blijft bereikbaar.
  • Bedrijventerrein Willem-Alexander blijft bereikbaar via de tijdelijke rotonde en de Mijnheerkensweg.

Meer info

De nachtafsluitingen zijn nodig voor rioolwerkzaamheden voorbereidend op de herinrichting van de N280. Lees meer over de werkzaamheden op de projectwebsite.

Roermond Bereikbaar houdt je op de hoogte over de bereikbaarheid en slimme reisalternatieven voor de auto. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Roermond Bereikbaar of volg ons op Facebook.

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement