N280 tussen Louis Raemaekersbrug en Hornerbrug bijna klaar

De werkzaamheden op de zuidelijke rijbaan van de N280 tussen de Hornerbrug en Louis Raemaekersbrug zijn bijna afgerond. Voor het afronden van de noordelijke rijbaan is nog een afsluiting nodig. Deze werkzaamheden worden tijdens het weekend van vrijdagavond 29 maart 19.00 uur tot en met maandagochtend 1 april 6.00 uur uitgevoerd. We informeren je over de gevolgen van deze werkzaamheden voor het verkeer. 

Tot 29 maart 19.00 uur kan het verkeer in beide rijrichtingen over de zuidelijke rijbanen van de N280 tussen de Hornerbrug en de Louis Raemaekersbrug rijden. Ook (Brom)fietsers en voetgangers rijden in beide rijrichtingen over het zuidelijke fietspad. 

29 maart - 1 april: weekendafsluiting van de noorderlijke rijbaan

Vanaf vrijdagavond 29 maart 19.00 uur tot en met maandagochtend 1 april 6.00 uur worden de laatse onderhoudswerkzaamheden aan de N280 uitgevoerd. Na deze werkzaamheden is de weg opnieuw ingericht en klaar voor de toekomst. We zetten de afsluitingen en omleidingsroutes voor je op een rij. 

Afsluitingen:

 • De noordelijke rijbaan van de N280 tussen de Louis Raemaekersbrug en Hornerbrug en de afrit naar Horn is afgesloten.
 • Het noordelijke fietspad is het gehele weekend afgesloten. 

Dit kan wel:

  Meer informatie

  Houd voor de meest actuele informatie over de planning en uitleg over de werkzaamheden de website www.n280verbindt.nl in de gaten. Via www.roermondbereikbaar.nl houden we je op de hoogte over de bereikbaarheid van Roermond.

  Let op: alle werkzaamheden zijn weersafhankelijk en kunnen bij slecht weer uitgesteld worden.

  Samen houden we Roermond Bereikbaar.

  Volg ons op:

  Contact

  Roermond Bereikbaar
  Markt 31 - Postbus 900
  6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
  E info@roermondbereikbaar.nl

  Privacystatement