Nieuw: kerstacties voor bereikbaarheid van Roermond en regio

Stap eens wat vaker op de fiets, in de trein of de bus! Dat is goed voor je portemonnee, je lijf, het milieu én de bereikbaarheid van stad en regio. Onder het motto ‘Slim en goedkoop naar hartje Roermond’ introduceert Roermond Bereikbaar een kerstactie met aanbiedingen om slim en goedkoop naar het centrum te reizen tijdens de drukste dagen van het jaar.

Bijvoorbeeld een € 2,- Arriva-treinkaartje voor bezoekers en een winactie voor fietsers uit stad en regio. Wethouder Evers van de gemeente Roermond verwelkomde vandaag de eerste fietsers bij de fietsenstalling met een gratis wincode, waarmee fietsers kans maken op een gratis e-bike. “Deze acties laten zien dat we met Roermond Bereikbaar op een laagdrempelige manier samen met bewoners en bezoekers werken aan een duurzaam en beter bereikbaar Roermond”.

Slim op weg naar Roermond
Roermond is een aantrekkelijke bestemming. Voor de bereikbaarheid op topdagen presenteert Roermond Bereikbaar voor het eerst acties om slim en voordelig naar hartje stad te reizen. Zo is er voor bezoekers vanuit Venlo en Sittard - of vanaf de tussenliggende stations - de mogelijkheid om op topdagen voor € 2,- (dagretour) met de Arriva-trein te reizen. Deze tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via roermondbereikbaar.nl; zolang de voorraad strekt (op=op). Reizigers van verder weg kunnen gebruikmaken van de aanbieding uit de NS-spoordeelwinkel en reizen voor €17 p.p. (dagretour).

Heel Roermond Fietst- winactie met e-bike als hoofdprijs
Bewoners van de stad en omliggende regio roepen we op om deze winter lekker door te trappen en mee te doen aan ‘Heel Roermond Fietst’- de wintereditie. Kom met de fiets naar de stad en stal ‘m goed. Van 15 december tot en met 6 januari maak je dan kans op een e-bike of andere leuke prijzen. Elke keer als je jouw fiets parkeert in de bewaakte stallingen Stationsplein (NS), Kloosterwandplein en Steenen Trappen krijg je een actiekaartje met een unieke wincode. Ook bij diverse fietsenrekken op straat in de binnenstad kun je op bepaalde tijden een winkaartje ontvangen van het Roermond-Bereikbaar-promoteam.

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement