Prijswinnaars Heel Roermond Fietst bekend!

Tijdens de drukke decemberperiode is de actie 'Heel Roermond Fietst' gehouden. Bezoekers aan de binnenstad die op de fiets naar het centrum kwamen en deze in een bewaakte stalling stalden, kregen een wincode waarmee ze leuke prijzen konden winnen. Vandaag werd de gelukkige winnaar van de hoofdprijs, een e-bike ter waarde van € 2.229,-, thuis verrast met haar prijs.

Heel Roermond fietst is op zaterdag 15 december 2018 met een kick-off door wethouder Rens Evers van start gegaan. De actie liep tot en met zondag 6 januari. Doel van de actie was om in de drukke kerstperiode meer mensen te bewegen om met de fiets in plaats van met de auto naar de stad te komen én om de fiets goed te stallen. In totaal zijn er ruim 2.200 wincodes verzilverd, door circa 1.000 deelnemers aan de actie. Een mooi resultaat!

Prijswinnaar e-bike

De winnaar van de e-bike, Marijke Tienstra uit Roermond, werd maandagmorgen 14 januari thuis verrast door wethouder mobiliteit van de gemeente Roermond, Rens Evers. De wethouder mocht haar het goede nieuws vertellen dat zij de winnares is van de hoofdprijs; een e-bike gesponsord door Rijwielhuis Roermond. Marijke was blij verrast met haar prijs: “Ik heb zelf nog geen e-bike, dus deze prijs komt meer dan goed uit!” 

Houd je mailbox in de gaten!

Alle overige prijswinnaars ontvangen hun prijs in de loop van de week thuis in hun mailbox. Alle prijzen werden door ondernemers uit de binnenstad beschikbaar gesteld: tegoedbonnen voor een servicebeurt voor je fiets of e-bike door E-bike Makers Limburg, een fietsarrangement voor twee personen in Theaterhotel De Oranjerie en restaurantbonnen van Cox en Co.

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement