Start aan­leg toe­rit Sint Wi­ro­sin­gel

Vanaf maandag 18 maart 2019 is gestart met de aanleg van de nieuwe toerit Sint Wirosingel. De nieuwe toerit is een directe verbinding tussen de Sint Wirosingel en de N280. Tijdens de aanleg is het westelijke fietspad langs de Sint Wirosingel afgesloten. Fietsverkeer wordt omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Er wordt een nieuwe toerit gerealiseerd vanaf Sint Wirosingel naar de N280. Deze toerit wordt aangelegd ter hoogte van Sligro Roermond en Den Elzen Wonen & Slapen. De aanleg van deze toerit verbetert de doorstroming op de N280: de wachttijd bij de verkeerslichten van de Sint Wirosingel neemt af.

Omleiding:

Tijdens de aanleg van de toerit Sint Wirosingel is er sprake van een omleiding voor fietsverkeer:

Fietsers op het westelijke fietspad steken bij kruispunt Burghoffweg de Sint Wirosingel over. Via het oostelijke fietspad langs de Sint Wirosingel bereiken fietsers de rotonde Sint Wirosingel. Daar kan fietsverkeer veilig oversteken naar het westelijke fietspad.
Bereikbaarheidskaart voor fietsverkeer op het westelijke fietspad van de Sint Wirosingel (pdf, 843 kB)

   Meer informatie

   Houd voor de meest actuele informatie over de planning en uitleg over de werkzaamheden de website www.n280verbindt.nl in de gaten. Via www.roermondbereikbaar.nl houden we je op de hoogte over de bereikbaarheid van Roermond.

   Samen houden we Roermond Bereikbaar.

   Volg ons op:

   Contact

   Roermond Bereikbaar
   Markt 31 - Postbus 900
   6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
   E info@roermondbereikbaar.nl

   Privacystatement