Star­ten met de wa­ter­kel­der

Begin mei wordt gestart met de bouw van de waterkelder tussen de Mijnheerkensweg en de huidige N280. Deze waterkelder is nodig om water op te vangen dat in de verdiepte liggingen komt. 

Wat gaat er gebeuren?

Er wordt een waterkelder tussen de Mijnheerkensweg en de huidige N280 gebouwd. Deze kelder is het diepste punt van dit project, omdat water altijd naar het diepste punt stroomt. De vloer van de kelder komt te liggen op 13 meter boven NAP, ongeveer 8 meter onder de grond.

Wat betekent dit voor u?
Verkeer kan gewoon over de tijdelijke N280 blijven rijden.

 • Alle bestemmingen blijven bereikbaar.
 • Bestemmingen in de Mijnheerkensweg, zoals DCO van Iersel, Euromaster en City Hub, zijn bereikbaar vanuit het oosten. Het is niet meer mogelijk om op de N280 vanuit het westen linksaf te slaan naar de Mijnheerkensweg. Volg de bewegwijzering.

Omleidingen
Tijdens de realisatie van de waterkelder is er 1 omleidingsroute.

 • Verkeer dat vanuit het westen op de N280 naar DCO van Iersel, Euromaster en City Hub wil rijden wordt omgeleid. Zij rijden op de N280 door tot de tijdelijke afrit en nemen de rotonde Mijnheerkensweg. Vanaf de rotonde Mijnheerkensweg rijden zij terug de N280 op en slaan rechtsaf bij kruising Wilhelminasingel. Zij bereiken de Mijnheerkensweg dus vanuit het oosten.


Bereikbaarheidskaart voor verkeer vanuit het westen naar bedrijven in de Mijnheerkensweg: DCO van Iersel, Euromaster en City Hub tot week 21 - 2019 (pdf, 952 kB).

Bereikbaarheidskaart voor verkeer vanuit het westen naar bedrijven in de Mijnheerkensweg: DCO van Iersel, Euromaster en City Hub vanaf week 21 tot medio maart 2020 (pdf, 952 kB)

   Meer informatie

   Houd voor de meest actuele informatie over de planning en uitleg over de werkzaamheden de website www.n280verbindt.nl in de gaten. Via www.roermondbereikbaar.nl houden we je op de hoogte over de bereikbaarheid van Roermond.

   Samen houden we Roermond Bereikbaar.

   Volg ons op:

   Contact

   Roermond Bereikbaar
   Markt 31 - Postbus 900
   6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
   E info@roermondbereikbaar.nl

   Privacystatement