Werkzaamheden kruispunt Schuitenberg - Mariagarden - Zwartbroekplein

Vanaf maandag 26 oktober tot en met vrijdag  6 november 2020 vindt de aanleg plaats van een verkeersplateau op de kruising Schuitenberg-Mariagardestraat-Zwartbroekplein. Het verkeersplateau vergroot de verkeersveiligheid op dit kruispunt. In verband met deze werkzaamheden is de kruising afgesloten voor alle verkeer.

Verkeersmaatregelen tijdens de werkzaamheden
De Schuitenberg en Mariagardestraat zijn ter hoogte van de kruising afgesloten en alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Doorgaand verkeer op de Schuitenberg en de Mariagardestraat richting het Zwartbroekplein is gedurende de werkzaamheden niet mogelijk.
Het eenrichtingsverkeer in de Schuitenberg en de Mariagardestraat wordt gedurende de werkzaamheden opgeheven zodat alle woningen en bedrijven bereikbaar blijven voor bestemmingsverkeer.

Omleidingsroutes
De omleiding voor het verkeer dat normaal via de Schuitenberg de binnenstad uitrijdt, loopt via de Sint Christoffelstraat-Paredisstraat-Neerstraat-Molenstraat-Minderbroederssingel.
De omleiding voor het verkeer dat normaal via de Mariagardestraat de binnenstad uitrijdt, loopt via de Sint Cornelisstraat.

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement