Winnaar Heel Roermond Fietst

Op donderdag 21 november verrasten we mevrouw Ans Geelen met de hoofdprijs van de Heel Roermond Fietst actie, de e-bike . Uit de 7.200 verzilverde wincodes is zij als winnaar uit de bus gekomen. “Fietsen is mijn leven. Elk jaar fietsen mijn man en ik zo’n 20.000 km. Soms zeg ik wel eens gekscherend dat ik al vaak de aardbol rond gefietst ben,” zo vertelt ze.

Ans vervolgt: “De fiets is dan ook een welkom cadeau. Die van mij begon na 10 jaar ook te rammelen.” Maar van een e-bike moet ze nog niks weten. “Nee, ik ben zelf de motor,” zegt ze. Gelukkig kan ze bij Rijwielhuis Jaspers in Roermond gaan kijken of ze in plaats van een e-bike voor een sportfiets gaat.

De actie Heel Roermond Fietst liep van 14 september t/m 20 oktober 2019. Wanneer bezoekers aan de binnenstad de fiets netjes stalden in de daarvoor bestemde fietsrekken of de bewaakte stalling kregen ze een wincode. Deze kon via Roermond Bereikbaar verzilverd worden. Veel mensen deden hier aan mee.

“Het is fijn om te zien hoeveel mensen op de fiets naar Roermond komen, want fietsen is gezond en draagt bij aan de bereikbaarheid van Roermond,” aldus wethouder Rens Evers. Naast de hoofdprijs zijn er nog 10 kleinere prijzen weggegeven zoals een goodiebag, theaterkaartjes of een tegoedbon. Roermondse ondernemers hebben deze beschikbaar gesteld. Alle winnaars zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht van hun prijs.

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement