Roermond Bereikbaar helpt reizigers slimmer op weg. Samen met vele partners stimuleren we reizigers om minder vaak de auto te pakken. Voor een bereikbare, sociale, gastvrije en ondernemende stad en regio.

Organisatie

De gemeente Roermond, Provincie Limburg en Rijkswaterstaat hebben samen het programma Roermond Bereikbaar opgericht. Samen met vele partners geven zij invulling aan de opgave om Roermond en regio ook tijdens de aankomende wegwerkzaamheden bereikbaar te houden.

 Een goede informatievoorziening is daarbij van belang; deze zal samen met de partners van project worden vormgegeven. Roermond Bereikbaar zal zich verder inspannen om weggebruikers te informeren en enthousiasmeren over alternatieven voor de auto. Voor de uitvoering van het de werkgeversaanpak wordt samengewerkt met Zuid-Limburg Bereikbaar.

Roermond Bereikbaar in 2019

Afgelopen jaar hebben we een uitdagend programma opgezet met drie aanpakken: de bezoekersaanpak, de forenzenaanpak en de hinderaanpak. Met als doel minder auto’s op de weg. Een hele uitdaging gezien de reconstructie van de N280 en de tunnelsluitingen op de A73 afgelopen najaar.

Met trots kunnen we aangeven dat we mooie resultaten hebben behaald. Blader hieronder door het magazine.

Contact

Roermond Bereikbaar

Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Contactpersonen:
Gerard Okhuijsen, programmamanager

Aanmelden voor nieuwsbrief

Volg het laatste nieuws van Roermond Bereikbaar via onze nieuwsbrief of sociale media. Meld u aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief via onderstaand formulier. 

Samen houden we Roermond Bereikbaar.

Volg ons op:

Contact

Roermond Bereikbaar
Markt 31 - Postbus 900
6041 EM Roermond - 6040 AX Roermond
E info@roermondbereikbaar.nl

Privacystatement